160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aydın Büyükşehir Belediyesinin okçuluk kursu ilgi görüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Büyükşehir Belediyesinin okçuluk kursu ilgi görüyor
Abone ol
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı özlem çerçioğlu’nun öncülüğünde Başlatılan Yaz Kursları Kapsamında çocuklar Okçuluk Sporu Ile Tanışıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde başlatılan yaz kursları kapsamında çocuklar okçuluk sporu ile tanışıyor.

Büyükşehir Belediyesi Yörük Ali Efe Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kurslarda çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde okçuluğun tekniklerini öğreniyor. Kurslarda sadece ok atmayı değil, aynı zamanda saha düzeni, ekipman kullanımı ve spor disiplini de öğretiliyor. Yaz tatilini sporla değerlendiren çocuklar, hem eğlenirken öğreniyor hem de gelişimlerine katkı sağlıyor.

Hedefe doğru güçlü adımlar

Okçulukla tanışan çocuklar, dikkat ve odaklanma becerilerini artırırken fiziksel olarak da kendilerini geliştiriyor. Tatil dönemini verimli geçirmek isteyen öğrenciler, kurslar sayesinde özgüven kazanıyor ve sporla iç içe bir yaz yaşıyor.

Gençlerin sporla büyümesi için her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Çerçioğlu, "Çocuklarımızın yanında olmaya, onları spora yönlendirmeye devam edeceğiz. Geleceğin başarılı sporcularını Aydın’dan çıkarmak bizim en büyük hedefimiz" ifadelerini kullandı. Kursa katılan öğrenciler ve velileri, sağlanan imkanlar ve gösterilen ilgiden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu merkezde mobilya sektörünün ara eleman ihtiyacı karşılanıyor Önceki Haber

Bu merkezde mobilya sektörünün ara elema...

Akenerjiden Avrupa pazarında stratejik adım Sonraki Haber

Akenerjiden Avrupa pazarında stratejik a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar