160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aydın Büyükşehir Belediyesi araç filosunu genişletiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Büyükşehir Belediyesi araç filosunu genişletiyor
Abone ol
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDINLILARA ÇOK DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR. YAKLAŞIK 58 MİLYON 150 BİN LİRALIK BEDELLE TOPLAM 60 ARAÇ SATIN ALINIRKEN, ARAÇLAR ATATÜRK KENT MEYDANI’NDA SERGİLENİYOR. AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, ARAÇ FİLOSUNU SÜREKLİ GENİŞLETTİKLERİNİ HATIRLATTI.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydınlılara çok daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu genişletiyor. Yaklaşık 58 milyon 150 bin liralık bedelle toplam 60 araç satın alınırken, araçlar Atatürk Kent Meydanı’nda sergileniyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, araç filosunu sürekli genişlettiklerini hatırlattı.



60 araçtan tescil işlemleri bitenler Atatürk Kent Meydanı’nda sergilenirken Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu Aydınlılara her zaman daha iyi hizmet vermeyi görev edindiklerini söyledi. Hep daha iyi hizmet verebilmek için de gerekli olan araç filosunu sürekli genişlettiklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Aydın halkına hayırlı, uğurlu olsun. Planlamalarımızla, geçen süreçte araç filomuzu sürekli yenileyip büyüttük. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için satın aldığımız 60 aracı daha hizmete alıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kalitesi her geçen gün artmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç Futsal şampiyonları kupayı kaldırdıÖnceki Haber

Genç Futsal şampiyonları kupayı kaldırdı

Efelerin Matematik Parkı ADÜlü öğrencileri ağırladıSonraki Haber

Efelerin Matematik Parkı ADÜlü öğrencile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar