160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Avrupadan Samsat ilçesine yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avrupadan Samsat ilçesine yardım
Abone ol
ADIYAMAN’IN SAMSAT İLÇESİNDE YAŞAYAN ÖĞRENCİLERE AVRUPA EL ELE ENGELLİLER VE YAŞLILARA YARDIM VAKFI ÇEŞİTLİ YARDIMLARDA BULUNDU.

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde yaşayan öğrencilere Avrupa El Ele Engelliler ve Yaşlılara Yardım Vakfı çeşitli yardımlarda bulundu.


Samsat ilçesine gelen Avrupa El Ele Engelliler ve Yaşlılara Yardım Vakfı Genel Başkan Vekili Tülay Demircan Koyuncu, öğrenciler ile buluşarak bir söyleşi gerçekleştirdi ve Feryal isimli kitabını imzalayarak öğrencilere hediye etti.


Merkezi Antalya’da bulunan vakıf tarafından Samsat ilçesindeki 3 okula birer adet çeşme yaptırıldı. Anaokulu öğrencilerine oyuncak, İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kırtasiye, bazı öğrencilere okul üniforması, okula mescit halısı, YKS’ye hazırlık kaynak kitaplar, Zeynel Aslan İlkokuluna projeksiyon cihazı veren vakıf, Samsat ilçe merkezi çarşısına da bir adet çeşme yaptırdı.


Bazı ihtiyaç sahiplerine de gıda, ayakkabı, giyim malzemeleri dağıtılırken Çölyak hastalarına glütensiz ürünlerin yer aldığı gıda kolileri, engelli bir vatandaşa ise akülü sandalye veren Avrupa El Ele Engelliler ve Yaşlılara Yardım Vakfı Samsat ilçesinde yardım üstüne yardım dağıttı.


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakıf Başkan Vekili Tülay Demircan Koyuncu, yurdun neresinde ihtiyaç sahibi birileri varsa, varlıklı insanların oraya koşması gerektiğini belirterek, özellikle kız öğrencilerinin gözlerindeki ışıltıyı görmenin tarif edilmez bir haz olduğunu söyledi.


Başkan Vekili Tülay Demircan Koyuncu, “Engelli ve yaşlılara yönelik çok güzel çalışmalarımız var. Her nerede yaşarsa yaşasın ihtiyaç sahibi ailelere şefkat elimizi uzatıyoruz. Varlıklı insanlardan aldıklarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uşakta bin 275 araç sürücüsüne para cezası kesildiÖnceki Haber

Uşakta bin 275 araç sürücüsüne para ceza...

Malatya Gençlik Güreş takımı 1.Lige yükselmeyi başardıSonraki Haber

Malatya Gençlik Güreş takımı 1.Lige yüks...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar