160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Atık kağıtları takı yaparak değerlendiriyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atık kağıtları takı yaparak değerlendiriyorlar
Abone ol
Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde Düzenlenen Kağıt Takı Ve Sepet örme Kursuna Katılan Kadınlar, Kendi Takılarını Kağıttan Yaparak Ev Ekonomilerine Katkı Sunuyorlar.

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde düzenlenen kağıt takı ve sepet örme kursuna katılan kadınlar, kendi takılarını kağıttan yaparak ev ekonomilerine katkı sunuyorlar.

Tepebaşı Belediyesi, gerçekleştirdiği kurslar ile kent sakini kadınlar için eğitimler sunmaya devam ediyor. Belde Evleri’nde düzenlenen kağıt takı kursu Eskişehirli kadınların ilgisi ile sürüyor. Sıraevler Belde Evi’ndeki kursa katılan kadınlar kağıtlardan çeşitli takı, aksesuar yapımı ve sepet örmeyi öğreniyor. Kağıt takı ve sepet örme kursuna katılan kadınlar, farklı teknikleri öğrenmenin yanında kendi takılarını kendileri yapıyor.

Kadınlar, düzenlenen kurslardan dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkürlerini iletiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Migrenin sırlarını keşfedin: Şiddetli baş ağrılarının arkasındaki sebepler Önceki Haber

Migrenin sırlarını keşfedin: Şiddetli ba...

İstanbulda tramvay seferleri aksadı duraklarda yoğunluk oluştu Sonraki Haber

İstanbulda tramvay seferleri aksadı dura...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar