160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ATAUZDER Genel Başkanı Gündeşli: “Uzman Çavuşlar Artık Yalnız Değil”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATAUZDER Genel Başkanı Gündeşli: “Uzman Çavuşlar Artık Yalnız Değil”
Abone ol
Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER), Türkiye genelinde teşkilatlanmasını tamamladı. Genel Başkan Mustafa Gündeşli, uzman çavuşların sesi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Görev yaptıktan sonra atanamayan binlerce eski uzman çavuşun hak mücadelesi büyüyor.

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Genel Başkanı Mustafa Gündeşli, derneğin Türkiye genelinde teşkilatlanmasını tamamladığını ve bu sürecin yalnızca bir yapılanma değil, bir adalet çağrısı olduğunu belirtti.

ATAUZDER’in, kısa sürede 7 coğrafi bölgede bölge başkanlıkları ve 30 ilde il başkanlıkları kurduğunu açıklayan Gündeşli, bu adımı şu sözlerle değerlendirdi:

“Bu sadece bir teşkilatlanma değil; yıllarca sessiz kalan bir adalet çağrısının ayağa kalkışıdır.

Bu hareket, susan değil konuşan, bekleyen değil harekete geçen, hakkını talep eden değil hakkını alan bir iradenin eseridir.”

Uzman çavuşların, görev süreleri boyunca vatan için canlarını hiçe saydıklarını ve cephelerde şehit ya da gazi olduklarını belirten Gündeşli, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Biz bu ülkeye silahıyla, yüreğiyle, kanıyla hizmet etmiş insanlarız. Şimdi ise kalemimizle, sabrımızla ve hukuka olan inancımızla yeniden görevdeyiz. Ama bu kez cephede değil; adaletin kapısındayız!”

Türkiye genelindeki yapılanmayı tamamladıklarını vurgulayan ATAUZDER Genel Başkanı, tüm yetkililere ve kamuoyuna şu çağrıda bulundu:

“Biz birliğimizi sağladık. Teşkilatlandık. Artık hiçbir kahramanımız yalnız değil. Bu mücadele; torunlarımıza bırakacağımız bir onur mirasıdır.”

Mustafa Gündeşli, ATAUZDER olarak hak mücadelesine kararlılıkla devam edeceklerini ve bu sürecin yalnızca atanamayan uzman çavuşların değil, onurlu bir toplumun varlık mücadelesi olduğunu vurguladı.

Tüm destekçilere teşekkür ederek konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

“Sesimize ses veren, yanımızda olan her bir vatan evladına sonsuz teşekkür ediyor; ‘Birlikte Daha Güçlüyüz, İnandık Başaracağız!’ diyorum.”

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
68 yaşındaki hasta erken tanıyla prostat kanserini yendiÖnceki Haber

68 yaşındaki hasta erken tanıyla prostat...

Eğlencenin adı Tekstil Park olduSonraki Haber

Eğlencenin adı Tekstil Park oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar