160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ataşehirde çocuklar için 23 Nisana özel etkinlikler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehirde çocuklar için 23 Nisana özel etkinlikler
Abone ol
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NIN HER YIL BÜYÜK NEŞEYLE KUTLANDIĞI ATAŞEHİR’DE, BU YIL DA BİRBİRİNDEN RENKLİ VE EĞLENCELİ ETKİNLİKLER ÇOCUKLARI BEKLİYOR.

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya hazırlanıyor. Çocuklar için özel olarak hazırlanan program çerçevesinde, gösterilerden atölyelere, oyunlardan yarışmalara kadar birçok farklı etkinlik düzenlenecek.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın her yıl büyük neşeyle kutlandığı Ataşehir’de, bu yıl da birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler çocukları bekliyor. 23 Nisan Pazar günü Atapark’ta yapılacak etkinlikler, saat 13.00’de MC Sahne ve Bubble Show gösterileriyle başlayacak. Gün boyu sürecek etkinliklerde; çocuklar için sürpriz yarışmalar, atölyeler, jonglör, vantrolog, karnaval oyunları gibi birçok gösteri düzenlenecek.



Puki Park’ta sahne alacak


Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun çalışmalarıyla ortaya çıkan sevimli kukla Puki, “Puki Park’ta” isimli oyunla 23 Nisan’da çocuklarla buluşacak. Ataşehir Belediyesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu da bu güne özel bir sahne gösterisi sergileyecek.



Başkan İlgezdi’den çocuklara davet


Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, tüm çocukları ebeveynleriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşamak için Atapark’a davet etti.


Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği önemin en büyük göstergelerinden bir tanesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın sadece resmi törenlerle sınırlı kalmayacağı, baharın güneşli günlerinde çocuklarımızın 23 Nisan’ı doyasıya yaşayacağı etkinlikler düzenleyeceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Pazar günü tüm çocuklarımızı ebeveynleriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşamak için Atapark’a bekliyoruz” dedi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı şöyle: "13.00 – 13.30 MC Sahne, 13.30 – 14.00 Bubble Show, 14.00 – 14.30 Sihirbaz, 14.30 – 15.00 Sürpriz Yarışmalar, 15.00 – 15.30 Jonglör, 15.30 – 16.00 Hacivat Karagöz, 16.00 – 16.30 Jonglör, 16.30 – 17.00 ?Puki Parkta, 17.00 – 17.30 Vantrolog ve 17.30 – 18.00 Ataşehir Belediyesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu".

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 6,6 arttıÖnceki Haber

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 6,6...

Malatyada 23 bin depremzede konteyner kentlere yerleştirildiSonraki Haber

Malatyada 23 bin depremzede konteyner ke...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar