19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Asri Mezarlıkta Kurban Bayramı Çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asri Mezarlıkta Kurban Bayramı Çalışması
Abone ol
Osmaniye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat bir şekilde mezar ziyareti yapabilmesi için Asri Mezarlık'ta yoğun bir çalışma başlattı.

Osmaniye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat bir şekilde mezar ziyareti yapabilmesi için Asri Mezarlık'ta yoğun bir çalışma başlattı.

Mezarlık genelinde temizlik, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ettiğini açıklayan Osmaniye Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların defnedildiği alan ve yeni yapılan şehitlik çevresinde asfaltlama çalışması gerçekleştirildiğini belirtti.

Osmaniye Belediyesi her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da vatandaşların mezar ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana arter yollarda temizlik çalışmaları gerçekleştirirken, vatandaşlar tarafından yaptırılan mezar bakım ve onarımlarında ortaya çıkan molozlar da temizleniyor.

Ayrıca, bayramda mezar ziyaretine gelen vatandaşların araçları için geçiş güzergahı olan ara yollardaki deformeler, iş makineleriyle düzeltiliyor.

Ekipler ayrıca mezarlık genelinde çeşme bakım ve onarımı yaparak vatandaşların su sorunu yaşamamasını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kurban Bayramı dolayısıyla Asri Mezarlık'ta bulunan Osmaniye Şehitliği de kapsamlı bir bakım ve temizlik çalışmasından geçirildi.

Temizlik çalışmalarının ardından şehitlerin mezarları da özenle yıkandı.

Ayrıca, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Osmaniye'de hayatını kaybeden vatandaşların defin edildiği alan ile yeni yapılan şehitlik çevresinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt yol yapım çalışması başlatıldı.

Dolgu çalışmalarının ardından sıcak asfalt dökülen alan, Kurban Bayramı'nda mezar ziyaretine gelecek olan vatandaşlar için hazır hale getirildiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Osmaniye'deki Depremzedelerle BuluştuÖnceki Haber

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Osmaniye'deki...

LGS'de Türkiye 1.si olduSonraki Haber

LGS'de Türkiye 1.si oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar