20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Artuklu Belediye Başkanı Tatlıdedenin seçim mesaisi sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Artuklu Belediye Başkanı Tatlıdedenin seçim mesaisi sürüyor
Abone ol
BAŞKAN TATLIDEDE, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI VE TEŞKİLAT MENSUPLARI İLE BİRLİKTE MERKEZ VE KIRSAL MAHALLELERDE ZİYARETLERDE BULUNDU.

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmalarının başladığı ilk günden bu yana yoğun seçim mesaisini sürdürüyor.

Başkan Tatlıdede, AK Parti Milletvekili adaylarının belli olmasıyla birlikte teşkilat mensupları ve adaylarla beraber merkez ve kırsal mahallelerde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından ilçenin dört bir yanında belirlenen programlara, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede ve meclis üyeleri tam kadro sahada adayların programlarına katılarak destek veriyor.

Mahalle ziyaretlerinde ailelerle buluşan Başkan Tatlıdede, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekili adayları için kendilerinden destek istedi. Mahalle mitinglerine de katılan Başkan Tatlıdede, burada vatandaşlara hitap ederek kendilerinden destek talep etti.

14 Mayıs seçimleri, Türkiye’nin geleceği için çok önemli bir seçim olduğuna değinen Başkan Tatlıdede, şunları söyledi:

“Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte tam kadro sahada aktif çalışarak vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili adaylarımız için desteklerini istiyoruz. Türkiye için gerçekten çok kritik bir seçime giriyoruz. Bizler de ekip arkadaşlarımız ile birlikte seçim kampanyasının ilk gününden bu yana, sahada gece gündüz demeden yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Adaylarımızla birlikte kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gittiğimiz her mahallede büyük bir coşku ile karşılanıyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızın Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’ye büyük bir sevgi beslediğini görüyoruz. Türkiye yüzyılına sağlam adımlarla yürüyoruz. Milletimizin, ülkemiz için bu önemli virajda hiç şüphemiz yok ki ‘Doğru Adam, Doğru Zaman’ diyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edecektir. Rabbim ülkemizden refahı, birlik ve beraberliği eksik etmesin.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ustalığı Türklerden öğrendilerÖnceki Haber

Ustalığı Türklerden öğrendiler

Başkan Alibeyoğlu, “Aidat borçlarınızı yapılandırıyoruz”Sonraki Haber

Başkan Alibeyoğlu, “Aidat borçlarınızı y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar