160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Arabanda üniversite öğrencilerine nakdi yardım yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arabanda üniversite öğrencilerine nakdi yardım yapılacak
Abone ol
Gaziantep Araban Kaymakamlığı, Ilçedeki Ihtiyaç Sahibi Ailelerin 4 Yıllık Fakülte öğrencilerine 10 Bin Tl, Tıp Fakültesi öğrencilerine Ise 15 Bin Tl Nakdi Yardım Yapılacağını Açıkladı.

Gaziantep Araban Kaymakamlığı, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin 4 yıllık fakülte öğrencilerine 10 bin TL, tıp fakültesi öğrencilerine ise 15 Bin TL nakdi yardım yapılacağını açıkladı.

Araban Kaymakamı Özgür İşçimen, ihtiyaç sahibi ailelerin üniversite okuyan öğrencilerine tek seferlik nakdi yardım yapılacağını açıkladı. Kaymakam İşçimen, yaptığı açıklamada, "İlçemizde 4 yıllık fakülte okuyan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bir defaya mahsus 10 bin TL nakdi yardım yapılacak. Tıp fakültesi (6 yıllık) okuyan öğrencilere ise yine tek seferlik 15 bin TL nakdi yardım yapılacak. Başvurular 20 Ocak-10 Şubat 2025 tarihleri arasında E-devlet üzerinden yapılacak. E-devlet üzerinden başvuru yapamayan vatandaşlarımız ise öğrenci belgesi ile Araban Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat edebilir" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üsküdarda çöp ve moloz yığını krizi: Mahalleli isyan etti Önceki Haber

Üsküdarda çöp ve moloz yığını krizi: Mah...

Fatih Altun: Dünya çapında ilk 500de üniversite olma yolunda parametrelerimizin yükseliyor Sonraki Haber

Fatih Altun: Dünya çapında ilk 500de üni...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar