160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Arabanda orman vasfını yitirmiş arazilerle ilgili iddialara cevap

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arabanda orman vasfını yitirmiş arazilerle ilgili iddialara cevap
Abone ol
Araban Kaymakamlığı’ndan Kamuoyuna Duyuru

Gaziantep Araban Kaymakamlığı, orman vasfını yitirmiş arazilerle ilgili sosyal medyada yayılan paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.

Araban Kaymakamı Özgür İşçimen’in talimatı üzerine Körhacıobası ve Dağdancık kırsal mahallelerindeki camilerden anons ile kamuoyuna duyuru yapıldı.

Yapılan duyuruda, “İlçemiz Eskilatıntaş ve Körhacıobası mahallelerinde orman vasfını yitirmiş arazilerinin belediye çalışanları veya yakınlarına kiraya verildiği yönünde iddialar mevcuttur. Adı geçen şahıslar her ne kadar Orman İşletme İl Müdürlüğüne resmi başvuru yapmış olsalar da talepleri kabul edilmeyecektir. Zira konu Kaymakamlığımızca takip edilmiş ve gereken koordinasyon sağlanmak suretiyle hayvancılıkla uğraşan kıymetli hemşerimizin mağduriyetine sebep verecek bir durum engellenmiştir. Kıymetli hemşerimizin içi ferah olsun, her daim devletimiz üreten, emek veren hemşerilerimizin yanında olmuş ve olmaya devam edecektir. İlçe Kaymakamlığı olarak bugün olduğu gibi yarın da Araban’daki çiftçilerimiz ve hayvancılıkla uğraşan hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manchester sokaklarında Marmaris tanıtımı İngilizlerin dikkatini çektiÖnceki Haber

Manchester sokaklarında Marmaris tanıtım...

İstanbul Valisi Davut Gülden, Edip Akbayrama ziyaretSonraki Haber

İstanbul Valisi Davut Gülden, Edip Akbay...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar