160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Araban Kaymakamı Sevgili’den yangında evi zarar gören aileye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Araban Kaymakamı Sevgili’den yangında evi zarar gören aileye ziyaret
Abone ol
Araban Kaymakamı Ömer Sevgili, yangında evi kullanılamaz hale gelen Yıldırım ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili, yangında evi kullanılamaz hale gelen Yıldırım ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamı Sevgili, önceki gün Turgut Özal Mahallesi'nde çıkan yangında evi zarar gören Eyüp Yıldırım'ın geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangına can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Sevgili, "Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır." dedi.

Eyüp Yıldırım ise ziyaretlerinden dolayı Kaymakamı Sevgili'ye teşekkür ederek, "Talihsiz bir nedenden dolayı evimiz yandı. Çok şükür ciğerimiz yanmadı. Ailem ve ben iyiyim Allah'a şükürler olsun ki sınavımız maddiyatla oldu." dedi.

Kaymakam Sevgili'ye Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behcet ile Araban ve Yavuzeli ilçeleri Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Tilki de eşlik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasaray, Sergio Oliveira ile anlaştıÖnceki Haber

Galatasaray, Sergio Oliveira ile anlaştı

Mezarlıklarda bayram temizliğiSonraki Haber

Mezarlıklarda bayram temizliği

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar