160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

“Arabam yanıyor” diyerek feryat etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Arabam yanıyor” diyerek feryat etti
Abone ol
SİVAS’IN ŞARKIŞLA İLÇESİNDE KAZA YAPTIKTAN SONRA ALEV ALAN OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ, YANGIN ANLARI İSE SANİYE SANİYE CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde kaza yaptıktan sonra alev alan otomobil hurdaya döndü, yangın anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.


Edinilen bilgilere göre, kaza, Şarkışla Sivas yolu Hanlı Kavşağında meydana geldi. K.T. idaresindeki 60 ACK 419 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak kavşakta durdu. Kazada sürücü ile yolcu İ.T. hafif şekilde yaralandı. Kısa bir süre sonra otomobilde yangın çıktı. Yangının büyüdüğünü görenler durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yangına ilk müdahaleyi ise itfaiye gelene kadar vatandaşlar yaptı. Kısa bir süre sora alev topuna dönen otomobil itfaiye ekiplerince söndürüldü.



Aracının yandığını gören sürücü, sinir krizi geçirdi


Kazada hafif yaralanan sürücü aracının yandığını yaşlı gözlerle izledi. "Arabam yanıyor" diyerek feryat eden sürücünün o anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dursun Özbekten yeni yıl mesajı Önceki Haber

Dursun Özbekten yeni yıl mesajı

78 yaşında vefat eden Kore gazisi toprağa verildi Sonraki Haber

78 yaşında vefat eden Kore gazisi toprağ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar