160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyadan ekim sonunda yaz ayı tadında kıskandıran görüntüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyadan ekim sonunda yaz ayı tadında kıskandıran görüntüler
Abone ol
Antalya'da Termometreler 32 Dereceyi Gösterdi, Sahilleri Dolduran Tatilciler Yakıcı Güneş Altında Denizin Keyfini çıkardı.

Antalya’da termometreler 32 dereceyi gösterdi, sahilleri dolduran tatilciler yakıcı güneş altında denizin keyfini çıkardı. İstanbul’dan kente tatil için gelen bir vatandaş ise denize girdiğini arkadaşlarına görüntülü görüşme yaparak inandırabildiğini ve sonrasında da kıskandıklarını söyledi.

Turizmin başkenti Antalya’da yazdan kalma günler devam ediyor. Kentte ekim ayının sonu olmasına rağmen öğle saatlerinde güneşli hava etkisini gösterirken, termometreler 32 dereceye kadar çıktı. Deniz suyu sıcaklığı Antalya Körfezi’nde 25 derece, nem oranıysa yüzde 14 olarak ölçüldü. Kentte, güzel havayı fırsat bilen tatilciler Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Çoğunluğu yabancı turistlerden oluşan tatilciler, yakıcı güneşte güneşlendi, kimileri de denize girdi. Bazı tatilciler ise spor yaparak bol bol oksijen depoladı.

“İstanbul’da montla gezen arkadaşlarım kıskanıyor”

Yılmaz Akay, “Hava müthiş, deniz harika. Atatürk’ün de dediği gibi, Antalya gerçekten çok özel bir yer. İstanbul’dan tatil için geldim. İstanbul’da arkadaşlarım mont ile geziyor, onlarla görüntülü konuştuğumda biraz kıskanıyorlar. Antalya gerçekten çok güzel bir yer ve herkesi buraya davet ediyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniyespor FK, Gol Olup Yağdı: 6-0Önceki Haber

Osmaniyespor FK, Gol Olup Yağdı: 6-0

Taşkın: ”Gençler için sportif ve kültürel etkinliklerimiz sürecek”Sonraki Haber

Taşkın: ”Gençler için sportif ve kültüre...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar