160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalyada yağmur trafiği aksattı, Konyaaltı Sahili sisle kaplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada yağmur trafiği aksattı, Konyaaltı Sahili sisle kaplandı
Abone ol
Antalya'da Sabah Saatlerinde Başlayan Sağanak Yağmur, Trafikte Aksamalara Ve Su Birikintilerine Yol Açtı. Vatandaşlar, Yağmurdan Korunmak Için Duraklar Ve Tentelere Sığındı. Konyaaltı Sahili'nde Ise Sis Tabakaları Oluştu.

Antalya’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur, trafikte aksamalara ve su birikintilerine yol açtı. Vatandaşlar, yağmurdan korunmak için duraklar ve tentelere sığındı. Konyaaltı Sahili’nde ise sis tabakaları oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz gün “Turuncu” kod uyarısı yaptığı Antalya’da, sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur, zaman zaman şiddetini artırarak devam etti. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı sokak, cadde ve bulvarlarda su birikintileri oluştu, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Yağmurdan korunmak isteyen vatandaşlar, otobüs durakları ve iş yerlerinin tenteleri altında sığındı. Konyaaltı Sahili’nde ise deniz yüzeyinde sis tabakaları görüldü. Hava sıcaklığının 13 dereceye kadar düşmesiyle, meteorolojik verilere göre yağışın gün boyu devam etmesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında Sibergöz operasyonu: 13 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı Önceki Haber

Aydında Sibergöz operasyonu: 13 şüpheli...

Yeni yıla hazırlanan Beyoğlunda kartpostallık görüntüler Sonraki Haber

Yeni yıla hazırlanan Beyoğlunda kartpost...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar