160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalya’da vatandaşlar ile turistler, yılın son gününde denize girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya’da vatandaşlar ile turistler, yılın son gününde denize girdi
Abone ol
Antalya'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ile turistler, yılın son gününde denizin tadını çıkardı.

Antalya'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ile turistler, yılın son gününde denizin tadını çıkardı.

Hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü kentte, güzel havayı fırsat bilenler sahillerde, park ve bahçelerde yoğunluk oluşturdu.

Konyaaltı, Sarısu ve Lara sahillerine gelen vatandaşlar ve turistler, kumsalda güneşlendi, denize girerek bir süre yüzdü. Arkadaşlarıyla Noel şapkası giyerek denize giren yabancı turistler de sahilde eğlendi.

Bazı tatilciler bisiklet sürdü, kumsalda aileleriyle oynadı, bazıları ise yürüyüş yapmayı tercih etti.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürü Mehmet Latif Gültekin, AA muhabirine, bölgede sıcaklıkların 23 derece mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini söyledi.

Gündüz sıcaklığının 1920 derece olduğunu bildiren Gültekin, güneşli havanın 6 Ocak'a kadar devam etmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingölde 250 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikası açıldıÖnceki Haber

Bingölde 250 kişinin istihdam edileceği...

Başkan Aras, Oda ve STKlarla projeler hakkında görüştüSonraki Haber

Başkan Aras, Oda ve STKlarla projeler ha...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar