160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyada motosikletlilere yönelik denetimde 3,4 milyon TL ceza kesildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada motosikletlilere yönelik denetimde 3,4 milyon TL ceza kesildi
Abone ol
Antalya'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı

Antalya merkez ve ilçelerinde gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde, kask takmayan, sigortasız ve sürücü belgesiz toplam 895 sürücüye 3 milyon 450 bin lira idari para cezası uygulanırken, 260 araç trafikten men edildi. Denetimlerde çalıntı motosikletler ve aranan şahıslar da tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince, "Bir Kural Bir Ömür" projesi kapsamında Antalya merkez ve ilçelerinde özel motosiklet denetimleri yapıldı. Bu çerçevede toplam 7 bin 650 motosiklet kontrol edilirken, kural ihlali yapan sürücülere çeşitli cezai işlemler uygulandı. Kask takmadığı tespit edilen 480, tescil plakası olmayan 75, sürücü belgesi bulunmayan 70, araç muayenesi yaptırılmamış 110, sigortasız 30, alkollü araç kullanan 12, çevreyi rahatsız eden 5 ve çeşitli diğer eksikleri bulunan 113 sürücü hakkında işlem yapıldı.

Araç ve sürücülere yönelik kapsamlı uygulamada, toplam 895 sürücüye 3 milyon 450 bin lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca 260 motosiklet trafikten men edildi.

Çalıntı motosikletler ve aranan şahıslar yakalandı

Denetimler sırasında ayrıca çalıntı kaydı bulunan 5 motosiklet ele geçirildi. Hakkında aranma kaydı bulunan 12 şahıs ise yakalanarak haklarında adli ve idari işlemler başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada 72 saatte 209 aranan kişi yakalandıÖnceki Haber

Antalyada 72 saatte 209 aranan kişi yaka...

Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi “İşimiz Temiz Projesi”nde Türkiye Birincisi Oldu!Sonraki Haber

Toprakkale Halk Eğitimi Merkezi “İşimiz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar