160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalyada kaçak tütün satanlara büyük darbe

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada kaçak tütün satanlara büyük darbe
Abone ol
ANTALYA’DA POLİSİN GÜMRÜK KAÇAĞI TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN SATIŞINA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OPERASYONDA, 1,5 MİLYONA YAKIN BOŞ VE DOLU MAKARON, 898 KİLOGRAM KIYILMIŞ TÜTÜN VE 100 BİN SİGARA SARMA KAĞIDI ELE GEÇİLDİ. OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ HAKKINDA DA İŞLEM YAPILDI.

Antalya’da polisin gümrük kaçağı tütün ürünlerinin satışına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, 1,5 milyona yakın boş ve dolu makaron, 898 kilogram kıyılmış tütün ve 100 bin sigara sarma kağıdı ele geçildi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında da işlem yapıldı.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 Ekim Pazartesi günü Muratpaşa ilçesinde 3 adreste gümrük kaçağı tütün ürünlerinin depolanıp satışının yapıldığı bilgisini aldı. Belirtilen adrese operasyon gerçekleştiren ekipler, 1 milyon 329 bin 400 adet boş, 13 bin 760 dolu makaron, 898 kg kıyılmış tütün, 100 bin sigara sarma kağıdı ele geçirdi.


Olayla ilgili 2 kişi hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” çerçevesinde işlem yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Kasapoğlu, Artvinde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi Önceki Haber

Bakan Kasapoğlu, Artvinde üniversite öğr...

Samsunun 1 aylık asayiş raporu: 152 silah ve 33 bin sentetik hap ele geçirildi, 1514 aranan şahıs yakalandı Sonraki Haber

Samsunun 1 aylık asayiş raporu: 152 sila...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar