160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyada çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi
Abone ol
Kaş’ta Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: çok Sayıda Elektronik Eşya Ele Geçirildi

Antalya’nın Kaş ilçesinde bir şahsın işletmesinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak elektronik eşya malzemeleri ele geçirildi.

Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından A.O. isimli şahsın işletmesinde arama yapıldı. Yürütülen çalışmalar neticesinde, 50 adet kaçak cep telefonu, 800 adet ekran aksesuarı, 45 adet cep telefonu ekranı ve 532 adet gümrüksüz elektronik eşya ile akıllı saat ele geçirildi.

Şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanırken, Antalya İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelede azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini duyurdu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağa Petkimsporun konuğu DarüşşafakaÖnceki Haber

Aliağa Petkimsporun konuğu Darüşşafaka

Bakan Işıkhan: “Enflasyonu tek haneli rakamlara çekene kadar çalışmaya devam edeceğiz”Sonraki Haber

Bakan Işıkhan: “Enflasyonu tek haneli ra...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar