19 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalyada bin 825 rakımlı Alacabelde kar yağışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada bin 825 rakımlı Alacabelde kar yağışı
Abone ol
Antalya-konya Karayolu’nda Kar Yağışı Etkili Olmaya Başladı. Akseki’de öğle Saatlerinde Başlayan Yağmur, Hava Sıcaklığının Sıfırın Altına Düşmesiyle Birlikte Yerini Kara Bıraktı. Kar Yağışının Saat 17.00 Sıralarında Başladığı Bildirildi.

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı etkili olmaya başladı. Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 5 ila 10 santimetreye ulaştı.

Akseki’de öğle saatlerinde başlayan yağmur, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte yerini kar yağışına bıraktı. Özellikle bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığının yer yer 5 ila 10 santimetreye ulaştığı kaydedildi.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Karayolları Akseki ve Alacabel ekipleri çok sayıda iş makinesi ile kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı.

Yolda şu an itibarıyla herhangi bir olumsuzluk bulunmadığı belirtilirken, Karayolları ve Akseki Bölge Trafik ekipleri, güzergahı kullanacak sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhanede iftara dakikalar kala feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı Önceki Haber

Gümüşhanede iftara dakikalar kala feci k...

Bakan Çiftçi, 5 yıl valilik yaptığı Çorumu ziyaret etti Sonraki Haber

Bakan Çiftçi, 5 yıl valilik yaptığı Çoru...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar