160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyada 310 bin adet makaron ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada 310 bin adet makaron ele geçirildi
Abone ol
ANTALYA’NIN KEPEZ VE FİNİKE İLÇELERİNDE YÜKLÜ MİKTARDA KAÇAK SİGARA VE BOŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ. OLAY İLE İLGİLİ 2 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI.

Antalya’nın Kepez ve Finike ilçelerinde yüklü miktarda kaçak sigara ve boş makaron ele geçirildi. Olay ile ilgili 2 kişi hakkında işlem yapıldı.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Antalya’da gerçekleştirilen kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yapılan çalışmalarda; 19 Nisan Salı günü Kepez ilçesinde bulunan bir adreste sigara üretimi için makine kurulduğu ve makaronlara tütün basımı yapılarak sigara üretimi yapıldığı ayrıca Finike ilçesinde piyasaya bir kamyonet ile gümrük kaçağı boş makaron dağıtımının yapıldığı ihbarının alınması üzerine tespiti yapılan bir adreste ve bir kamyonette yapılan arama sonucunda; 304 bin 600 adet gümrük kaçağı boş makaron, 5 bin 400 adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 48 kilogram kıyılmış tütün, 2 adet sigara basma makinesi ile 1 adet kompresör ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında işlem yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bolvadin Kaymakamlığı yetim ve öksüz çocukları unutmadıÖnceki Haber

Bolvadin Kaymakamlığı yetim ve öksüz çoc...

23 Nisanda hasta ve göçmen çocuklar unutulmadıSonraki Haber

23 Nisanda hasta ve göçmen çocuklar unut...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar