29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Çarşısı kuruyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Çarşısı kuruyor
Abone ol
RAMAZAN AYINA SAYILI GÜNLER KALA ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI. GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BU YIL DA KARAALİOĞLU PARKI’NDA DÜZENLENECEK. ETKİNLİK KAPSAMINDA GELENEKSEL RAMAZAN ÇARŞISININ YANI SIRA KARAGÖZ-HACİVAT OYUNU, RAMAZAN SOHBETLERİ, TASAVVUF MÜZİĞİ DİNLETİSİ VE SEMA GÖSTERİLERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Ramazan ayına sayılı günler kala Antalya Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Geleneksel Ramazan etkinlikleri bu yıl da Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek. Etkinlik çerçevesinde geleneksel Ramazan çarşısının yanı sıra Karagöz-Hacivat oyunu, Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği ve sema gösterileri gerçekleştirilecek.


Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ı karşılamaya hazır. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Karaalioğlu Parkı içerisinde Ramazan Etkinlikleri düzenlenecek. Ramazan Etkinlikleri, 23 Mart Perşembe akşamı saat 21.30’da Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Sinân-ı Ümmî Musikî Topluluğu Konseri ve Sema Gösterisi ile başlayacak. Etkinliklerde her akşam 20.45’te Hacivat-Karagöz oyunu, 21.30’da ise Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği konserleri, orta oyunu ve çocuklar için geleneksel Ramazan gösterileri yapılacak.


Geleneksel ramazan etkinlikleri


Etkinlikler çerçevesinde 25 Mart Cumartesi akşamı Nursel Ergin ’’Nursel’in Mutfağı’’, 1 Nisan Cumartesi akşamı Sami Özer Tasavvuf Müziği Konseri, 7 Nisan Cuma ve 15 Nisan Cumartesi akşamı Sunay Akın “Mahya Işıkları”, 8 Nisan Cumartesi İbrahim Sadri Antalyalılar ile buluşacak.


Ramazan çarşısı


17 Nisan Pazartesi akşamı Kadir Gecesi Özel Programı, 19 Nisan Çarşamba akşamı uluslararası çocuk gösterilerinin yanı sıra ortaoyunu, çocuklar için geleneksel Ramazan gösterileri de gerçekleştirilecek. Ayrıca vatandaşlar Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulacak Ramazan çarşısında alışverişten yeme içmeye kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaşanan felaketlere rağmen HDPnin Batmanda halaylı müzikli Nevruz kutlaması tepkilere neden olduÖnceki Haber

Yaşanan felaketlere rağmen HDPnin Batman...

1969 Bilecik Spor Kulübü Hendek deplasmanında farklı kaybettiSonraki Haber

1969 Bilecik Spor Kulübü Hendek deplasma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar