160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Annesi trafik kazasında ölen yavru sincaba şefkat eli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Annesi trafik kazasında ölen yavru sincaba şefkat eli
Abone ol
ADIYAMAN’DA ANNESİ OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK ÖLEN YAVRU SİNCAP GÖREVLİLER TARAFINDAN ŞIRINGA İLE BESLENİYOR.

Adıyaman’da annesi otomobilin altında kalarak ölen yavru sincap görevliler tarafından şırınga ile besleniyor.


Adıyaman’da bir vatandaş, annesi trafik kazanda ölen yavru sincabı fark etti. Yaklaşık 3 haftalık olduğu tahmin edilen yavru sincap, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne getirilerek yetkililere teslim edildi.


Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekim tarafından gerekli tedavisi yapılan yavru sincabın herhangi bir sağlık probleminin olmadığı ancak beslenme ve bakıma ihtiyacı olduğu belirtildi.


Görevli veteriner hekim yavru sincabı şırınga ile süt vererek bekliyor. Sincabın rehabilitasyonu tamamlandıktan sonra yeniden doğaya salınacağı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Zeydan Karalar, çalışanını enflasyona ezdirmedi Önceki Haber

Başkan Zeydan Karalar, çalışanını enflas...

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yenidoğan Servisi ekibi çalışmaları değerlendirdi Sonraki Haber

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yenidoğa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar