160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Anne ve çocuklar Ormanyada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anne ve çocuklar Ormanyada
Abone ol
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN 4-6 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ORMANYA GEZİSİNDE ANNELER VE ÇOCUKLARI KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİ.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 4-6 yaş arası çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Ormanya gezisinde anneler ve çocukları keyifli zaman geçirdi.


Ormanya’da çocuklara ve ebeveynlerine yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Ormanda ağaçlar incelendi, çimene toprağa dokunan çocuklar, doğanın sesini dinleyip teknolojiden uzak bir gün geçirdi. Etkinlik çerçevesinde okunan kitapların sonrasında çocuklar eğlenceli taklitler yaparak eğlendi. Çocuklar ağaç, kuş, fil taklitlerini başarıyla yaptı. Ayrıca hayvanların seslerini çıkararak sincap nefesi ve zıplayışı, kurbağa zıplayışı, aslan nefesi ve sesi ile neşelendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beylikdüzü açıklarında müsilaj izleri görüldü Önceki Haber

Beylikdüzü açıklarında müsilaj izleri gö...

Çatakta Ramazan etkinlikleri yoğun ilgi görüyor Sonraki Haber

Çatakta Ramazan etkinlikleri yoğun ilgi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar