160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Anaokulu öğrencileri deprem bölgesine eşya gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anaokulu öğrencileri deprem bölgesine eşya gönderdi
Abone ol
MİNİKLER DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDERDİ

Zonguldak’ta anaokulu öğrencileri "Çocuklar oynasın diye" sloganı ile Zonguldak Kömürspor’un antrenmanını ziyaret etti. Ziyarette minik öğrenciler ellerindeki futbol toplarını profesyonel futbolculara imzalatıp deprem bölgesine gönderdi.


Anaokulu öğretmenleri Ebrar Yazıcı, Elif Babalık, Şahika Mercan ve Mustafa Demir’in uzun zamandır planladıkları Zonguldak Kömürspor antrenmanına bugün ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete tribün liderleri Miraç Balcı ile Taner Arslantürk de eşlik ederek 30’a yakın öğrenciyle kendi imkanları ile aldıkları futbol topları teknik ekip ve profesyonel futbolculara imzalattı. İmzalatılan toplar oluşturulan slogana uygun bir şekilde Malatya Eğitim Çadırına gönderilmek üzere yola çıktı .


Kapanışı Tribün lideri Miraç Balcı eşliğinde Zonguldak ve Zonguldak Kömürspor’un bütünleşen sloganı ile “yüz karası değil kömür karası, böyle kazanılır ekmek parası" nakaratlar ile gerçekleştirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PFDK, Bursaspora 9 maç seyircisiz oynama cezası verdiÖnceki Haber

PFDK, Bursaspora 9 maç seyircisiz oynama...

Küçükçekmecede vurulan kişi 3 metrelik duvardan aşağıya atıldıSonraki Haber

Küçükçekmecede vurulan kişi 3 metrelik d...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar