160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Amasyalı Sultan nine depremzedelere sobasını gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amasyalı Sultan nine depremzedelere sobasını gönderdi
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ OLUP 10 İLDE YIKIM VE BİNLERCE CAN KAYBINA YOL AÇAN 7,7 İLE 7,6’LIK DEPREMLERDEN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYAN 87 YAŞINDAKİ SULTAN DAVULCU, “KARACİĞERİM YAVRULARIM. SİZE SOBAMI GÖNDERİYORUM. İSTERSENİZ İÇİNE ODUN DA DOLDURURUM” ŞEKLİNDEKİ SÖZLERİYLE YÜREKLERİ ISITTI.

Amasya’nın Göynücek ilçesine bağlı Damlaçimen köyünde yaşayan Sultan nine depremzedelere yardım için sobasını gönderdi.


Kahramanmaraş merkezli olup 10 ilde yıkım ve binlerce can kaybına yol açan 7,7 ile 7,6’lık depremlerden büyük üzüntü duyan 87 yaşındaki Sultan Davulcu, “Karaciğerim yavrularım. Size sobamı gönderiyorum. İsterseniz içine odun da doldururum” şeklindeki sözleriyle yürekleri ısıttı.


5 çocuk, 20 torun sahibi Davulcu’nun sobasının yanı sıra yastık ve yorgan da gönderdiği yardımlarının yakınları tarafından AFAD yetkililerine teslim edileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çarşamba Belediyesi Elbistanda yaraları sarmaya devam ediyorÖnceki Haber

Çarşamba Belediyesi Elbistanda yaraları...

78 saat sonra enkazdan sağ çıkarılan 2 çocuk annesi: “Kepçe benim için geldi diye çok sevindim”Sonraki Haber

78 saat sonra enkazdan sağ çıkarılan 2 ç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar