160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Altıok; “Yumurtalık’ı Güney’in Yıldızı Yapmaya Kararlıyız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altıok; “Yumurtalık’ı Güney’in Yıldızı Yapmaya Kararlıyız”
Abone ol
Yumurtalık Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde, ilçedeki sorunları çözmek için kararlı adımlar atıyor.

Yumurtalık Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde, ilçedeki sorunları çözmek için kararlı adımlar atıyor.

Park ve bahçe temizliğinden bakım-onarım çalışmalarına, yol ve asfalt düzenlemelerinden kaldırım yapımına, okul ve cami temizliğinden sahil düzenlemelerine kadar birçok alanda yoğun bir çalışma temposu sürdüren Yumurtalık Belediyesi, mahalle muhtarlarıyla diyalogu da güçlendiriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Muhtarlar İstişare Toplantısına katılan Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, demokrasinin temel taşı olarak nitelendirdiği muhtarlarla, mahallelerdeki tüm eksiklikleri tespit ederek çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediklerini ifade etti.

Başkan Altıok, toplantıya Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu ile birlikte katılarak muhtarlarla istişarelerde bulundu.

İlçenin kalkınması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için kapsamlı bir durum tespiti yapıldığını belirten Başkan Altıok, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın liderliğinde, Genel Sekreter Yardımcımız ve tüm daire başkanlarımızla birlikte ekiplerimiz, Yumurtalık’a özel bir ilgi gösteriyor.

Hizmetlerin kesintisiz sürmesi ve çeşitlenmesi için imkanlarını seferber eden Zeydan Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yumurtalık ilçesinin kalkınması için muhtarlarla uyumlu bir çalışma süreci yürüttüklerini ifade eden Başkan Altıok, “Amacımız ilçemizi her alanda daha ileriye taşımak.

Adana’nın denize açılan kapısı olan bu şirin ilçemizi, tarihi ve turistik değerleriyle ön plana çıkarma gayretimiz devam ediyor.

Kısa sürede yaptığımız çalışmalarla önemli bir mesafe kat ettik.

Yeni projelerimizle, halkımızla iç içe bir şekilde, ilçemizin Türkiye genelinde daha fazla bilinirlik kazanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Altıok, muhtarları belediyenin yol ve ekip arkadaşı olarak gördüğünü vurgularken, çalışmaların istişare içinde ve uyumlu bir şekilde süreceğini sözlerine ekledi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adıyaman itfaiyesi, 8 ayda bin 285 yangına müdahale ettiÖnceki Haber

Adıyaman itfaiyesi, 8 ayda bin 285 yangı...

Polis ekiplerince 1 haftada 3 bin 737 araca işlem yapıldıSonraki Haber

Polis ekiplerince 1 haftada 3 bin 737 ar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar