160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Altınovada düşman işgalinden kurtuluşun 103. Yıldönümü coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınovada düşman işgalinden kurtuluşun 103. Yıldönümü coşkusu
Abone ol
Altınova’da Düşman Işgalinden Kurtuluşun 103. Yıldönümü Coşkusu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Altınova Mahallesi’nin düşman işgalinden kurtuluşun 103. yılı, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde başlayan resmi törenler, gün boyu devam eden etkinliklerle bütün ilçeye bayram havası yaşattı.

Kurtuluşun yıl dönümü dolayısıyla Altınova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Personel Albay Hüseyin Aydın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydanda ellerinde Türk bayraklarıyla yerlerini alan Altınovalılar, milli birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha en güçlü şekilde hissetti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşmaların ardından öğrencilerin okuduğu şiirler, halk oyunları gösterileri ve çeşitli etkinlikler yer aldı. Katılımcılar, hem coşkulu hem de duygu dolu anlar yaşadı.

Kutlama programı, gün boyunca süren etkinlikler, konserlerle devam etti. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen halk konseri ise coşkuyu doruğa taşıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te Gurme Run Yarı Maratonu Coşkusu Önceki Haber

Gaziantep’te Gurme Run Yarı Maratonu Coş...

Bingölde çeşitli suçlardan aranan 7 şüpheli yakalandı Sonraki Haber

Bingölde çeşitli suçlardan aranan 7 şüph...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar