160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Altınorduda Emir Can Gencel formayı kaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınorduda Emir Can Gencel formayı kaptı
Abone ol
Altınordu’nun Yaz Transfer Döneminde Kadrosuna Kattığı 23 Yaşındaki Orta Saha Oyuncusu Emir Can Gencel, Kırmızı-lacivertlilerin Oynadığı Son 2 Karşılaşmaya Ilk 11’de Başlayarak Formayı Kapmayı Başardı.

Altınordu’nun yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emir Can Gencel, kırmızı-lacivertlilerin oynadığı son 2 karşılaşmaya ilk 11’de başlayarak formayı kapmayı başardı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Altınordu’da 23 yaşındaki Emir Can Gencel, formayı kaptı. Union Berlin altyapısında yetiştikten sonra Almanya’da bölgesel liglerde forma giyen Gencel, yaz transfer döneminde Altınordu ile sözleşme imzaladı. Sezonun ilk yarısında birçok maçta sonradan oyuna dahil olan genç oyuncu, teknik direktör Ersan Parlatan ile adeta kendini buldu. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu; son 2 maçta ilk 11’de görev alırken, Altınordu iki müsabakadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Son 2 maçtan 6 puan çıkarttıklarını ifade eden Emir Can Gencel, "Şampiyonluk şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben de forma giymeye başladım. Burada olduğum içim çok mutluyum. İlk 11’in değişilmez isimlerinden birisi olmak istiyorum. Bunun için sıkı çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yozgatta baraj yüzeyi kısmen buz tuttu, balıkçılar kıyıda kaldıÖnceki Haber

Yozgatta baraj yüzeyi kısmen buz tuttu,...

Körfezde yollara 2 bin 750 ton tuz döküldüSonraki Haber

Körfezde yollara 2 bin 750 ton tuz dökül...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar