160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Altayda şirketleşme için karar günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altayda şirketleşme için karar günü
Abone ol
Altay, şirketleşme Için Yarın Izmir Atatürk Stadyumu'nda Saatler 18.30’u Gösterdiğinde Olağanüstü Genel Kurul Için Toplanacak.

Altay, şirketleşme için yarın İzmir Atatürk Stadyumu’nda olağanüstü genel kurul için toplanacak.

Trendyol 1. Lig’i 10 puanla 17. sırada tamamlayarak TFF 2. Lig’e düşen Altay, şirketleşme için yarın olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirecek. İzmir Atatürk Stadyumu’ndaki Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Toplantı Salonu’nda saatler 18.30’da başlayacak kongrede kulüp üyeleri, yönetimin şirketleşme yetkisi alıp almayacağına oy birliğiyle karar verecek. Şirketleşme için oy sayısının fazla çıkması halinde bu kararının geçerli olması için kulüp üye sayısının 4’te 3’ünün genel kurulda hazır bulunması gerekecek.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Altay’da 1291 olan üye sayısı 624’e düşürülmüştü.

468 delege gerekiyor

İzmir Atatürk Stadyumu’ndaki Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Toplantı Salonu’nda yarın 468 delegenin bulunması halinde kongre geçerli sayılacak. Çoğunluğun onay vermesi halinde ise futbol şubesinin yarışmacı hakları bu ay içinde kurulan Büyük Altay 1914 Futbol ve Spor Yatırımları Anonim Şirketi’ne devredilecek. Daha sonra ise siyah-beyazlılar yatırımcı arayışlarına başlayacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güler: “Orduda değişim ve dönüşümü hız kesmeden sürdürüyoruz” Önceki Haber

Başkan Güler: “Orduda değişim ve dönüşüm...

Başakşehir, Mahmut Tekdemire teşekkür etti Sonraki Haber

Başakşehir, Mahmut Tekdemire teşekkür et...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar