160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Almanyadan depremzedelere vize kolaylığı planı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Almanyadan depremzedelere vize kolaylığı planı
Abone ol
ALMANYA İÇİŞLERİ BAKANI NANCY FAESER, KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERİN ARDINDAN TÜRKİYE VE SURİYE'DE YAŞAYANLARIN YAKINLARINI 3 AYLIK SÜREYLE ALMANYA’YA GETİREBİLMELERİ İÇİN VİZE KOLAYLIĞI SAĞLANMASINI İSTEDİ.

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye’de yaşayanların yakınlarını 3 aylık süreyle Almanya’ya getirebilmeleri için vize kolaylığı sağlanmasını istedi.



Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, Almanya’daki Türk ve Suriyeli ailelere, deprem bölgesindeki yakınlarını 3 aylık süreyle yanlarına almalarını sağlamak istediklerini söyleyerek, "Almanya’daki Türk veya Suriyeli ailelerin afet bölgesindeki yakınlarını bürokratik olmayan bir şekilde yanlarında getirip barınmalarını ve tedavi olmalarını sağlamak istiyoruz. Vizeler, hızlı bir şekilde verilerek üç ay boyunca geçerli olacak. Bunu Dışişleri Bakanlığıyla mümkün kılacağız" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Sözcüsü Çelik Adana’da depremzedeleri ziyaret etti Önceki Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik Adana’da depremze...

İskenderun’da depremin 138. saatinde bir kişi enkazdan sağ çıkarıldı Sonraki Haber

İskenderun’da depremin 138. saatinde bir...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar