160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aleyna Ağgül davasında Gökhan Argın için müebbet hapis cezası istendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aleyna Ağgül davasında Gökhan Argın için müebbet hapis cezası istendi
Abone ol
IĞDIR'DA APARTMANIN ÖNÜNDE CANSIZ BEDENİNE ULAŞILAN ALEYNA AĞGÜL'ÜN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ TUTUKLU BULUNAN GÖKHAN ARGIN İÇİN MÜEBBET HAPİS İSTENDİ.

Iğdır’da apartmanın önünde cansız bedenine ulaşılan Aleyna Ağgül’ün ölümü ile ilgili tutuklu bulunan Gökhan Argın için müebbet hapis istendi.



Iğdır’da, ’Ölümümden Gökhan Argın sorumludur’ yazılı not bırakıp, 30 Eylül 2021 gecesi evlerinin bulunduğu apartmanın yan tarafındaki apartmanın önünde cansız bedenine ulaşılan ve intihar ettiği iddia edilen Aleyna Ağgül’ün ölümü ile ilgili tutuklu bulunan Gökhan Argın’ın yargılanmasının ikinci duruşması Iğdır 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Görülen duruşmada tanıklar ve iki tarafın avukatları dinlendi. Iğdır’da görülen duruşmaya Erzincan’da tutuklu bulunan Gökhan Argın da Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle (SEGBİS) bağlandı. Mütalaasını açıklayan savcı, Gökhan Argın hakkında indirimsiz müebbet hapis cezası istedi. Mahkeme, kararı 27 Nisan’a bıraktı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fenerbahçe Opet finalde Önceki Haber

Fenerbahçe Opet finalde

Yerli ayçiçeği tohumu Trakyada yeşerecek Sonraki Haber

Yerli ayçiçeği tohumu Trakyada yeşerecek

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar