160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Alacağını alamadı evin önüne el yapımı bomba attı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alacağını alamadı evin önüne el yapımı bomba attı
Abone ol
Adana’da Bir Kişi Alacağı Olduğunu öne Sürdüğü şahsın Evinin önüne El Yapımı Bomba Attı. Bombanın Atılması Ve Patlama Anı Saniye Saniye Görüntülendi.

Adana’da alacak verecek meselesi yüzünden bir kişinin evinin önünde el yapımı bomba patlatıldı. Bombanın bırakılma ve patlama anı saniye saniye güvenlik kamerasına da yansıdı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre,Alacak verecek meselesinden dolayı bir şahsın evinin önüne gelen şüpheli el yapımı bomba bıraktı. Bomba bir süre sonra büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın ardından sokağı alevler sardı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Patlama sesini duyan vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. O anlar da ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bombanın patladığı sokakta yaşayan Gizem Beyaztaş, “Biz hastaneden gelmiştik, tam o sırada çok şiddetli bir ses duyduk. Kuzenimin arabası oradaydı ve orada alevler patlamaya başladı. Biz panikle dışarıya çıktık. Bomba atıldığını söylediler. Daha sonra polis ekipleri geldi. Atılan bomba sanırım birden fazlaydı çünkü çok fazla ses çıktı. Çok korktuk” dedi.

Polisin çalışmasında ise alacak verecek meselesi ve bombanın patlatılmasıyla ilgili tespit edilen bazı şüphelilerin gözaltına alındığı bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karmen Halıya altın marka ödülüÖnceki Haber

Karmen Halıya altın marka ödülü

Kütahyanın Yaşam parkıSonraki Haber

Kütahyanın Yaşam parkı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar