160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Akçakoca sahilleri bayrama hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçakoca sahilleri bayrama hazır
Abone ol
Akçakoca’da 9 Günlük Bayram Tatiline Hazırlanan Akçakoca Sahillerinde Serinlemek Için Gelen Misafirler Kendilerini Karadenizin Serin Sularına Bıraktılar.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sahiller ve konaklama yerleri bayram tatiline hazırlandı. Bayram tatilinin ikinci günü itibariyle tüm rezervasyonunda doluluk oranının yüzde yüze ulaştı.

Kurban Bayramı tatiline hazırlanan Akçakoca sahillerine serinlemek için gelen misafirler, kendilerini Karadeniz’in serin sularına bıraktı. Otel işletmecileri bayram tatilinin ikinci ünü itibariyle tüm rezervasyonunda doluluk oranının yüzde yüze ulaştığını belirtti.

Otel işletmecisi Oğuzhan Yemenici İHA’ya yaptığı açıklamada, Akçakoca sahilleri ve tüm konaklamaların hazır olduğunu belirterek, “Bayrama işletme olarak hazırız. Belediye sahilleri ve duşakabinleri hazırladı, biz de tesislerimizi hazırladık. Hava durumumuza göre şu an havalar iyi durumda. Rezervasyonumuzda bayramın ikinci günü itibariyle doluluk oranımız yüzde yüz oranında. İnsanlar bayramın birinci günü kurbanlarını kesip ardından tatile çıkacaklar. Hava durumuna göre bundan sonrası da iyi gideceğine inanıyoruz. Akçakoca’da ayrıca gezilecek alanlar arasında kale, şelalemiz, mağaralarımız, tarihi mahalle pazarı olarak hazırız" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Basmanede 120 düzensiz göçmen yakalandıÖnceki Haber

Basmanede 120 düzensiz göçmen yakalandı

Karamanda şehitlik ziyaretiSonraki Haber

Karamanda şehitlik ziyareti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar