160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

AK Partili Güngör; Felaketi birlik beraberlik ve dayanışmayla atlatacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili Güngör; Felaketi birlik beraberlik ve dayanışmayla atlatacağız
Abone ol
AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI YÜCEL GÜNGÖR, MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI. BAŞKAN GÜNGÖR MESAJINDA MİRAÇ KANDİLİ’NİN TÜM İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güngör mesajında Miraç kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.




AK Parti İl Başkanı Güngör yayımladığı mesajında, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ihsan ve ikram dolu bir yolculukla Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabul edildiği Miraç gecesini ne yazık ki bu yıl yaşadığımız depremin hüznü ile idrak edeceğiz. Recep ayının 27. gecesinde gerçekleşen İsra ve Miraç; Peygamber Efendimizin (SAV) önce Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da Yüce Mevla’nın sonsuz ayet ve kudretini müşahede etmek için semalara uzanmıştır. Bu yolculuk, içerisinde pek çok ilahi hikmet ve bereketi barındırıyor. Bu kutlu gecede bizler inanıyoruz ki aziz milletimiz bu felaketi birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacaktır. Peygamber Efendimizin (SAV) semaya yükseldiği bu mübarek gecede deprem felaketinde Hakk’ın Rahmetine kavuşan kardeşlerimizin mekanı cennet olsun. Allah’ın izniyle depremzede vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte saracağız” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Katar tarafından yapılan sahra hastanesi ve çadır kent kurulumu hızla ilerliyor Önceki Haber

Katar tarafından yapılan sahra hastanesi...

Kapılarını depremzedelere açan hayırsevereler fırsatçıları utandırdı Sonraki Haber

Kapılarını depremzedelere açan hayırseve...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar