AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında kentteki basın mensuplarıyla buluşarak hem çalışmaları hakkında bilgi verdi hem de gazetecilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kentteki gazetecilerle bir araya geldi.
Karaçay Restoran'da düzenlenen buluşmada basın mensuplarının bayramını kutlayan Binboğa, Osmaniye’deki teşkilat çalışmaları ve deprem sonrası yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.
İl Başkanı Binboğa, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada, Osmaniye’nin yeniden inşası için yoğun bir tempoyla çalıştıklarını vurguladı.
“Bir teşkilat olarak milletvekillerimizle birlikte kentimize güzel hizmetler kazandırmak için büyük bir gayret içerisindeyiz.

Depremin ardından, şehrimizin imarı için Ankara ve Osmaniye arasında adeta mekik dokuyoruz,” diyen Binboğa, bu süreçte basın mensuplarının da önemli bir görev üstlendiğini belirtti.
Basının kamuoyunu bilgilendirme noktasında üstlendiği sorumluluğun büyük olduğuna dikkat çeken Binboğa, “Bu anlamda siz değerli gazetecilerimizin bizlere gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.
Daha yaşanabilir, modern bir Osmaniye için hep birlikte çalışıyoruz,” dedi.
Toplantının sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İl Başkanı Binboğa, Osmaniye’de yürütülen projelere dair çeşitli değerlendirmelerde bulundu.
Yorum Yazın