160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ailelerin direnişi bin 209. gününde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ailelerin direnişi bin 209. gününde
Abone ol
TERÖR ÖRGÜTÜ PKK TARAFINDAN DAĞA KAÇIRILAN ÇOCUKLARI İÇİN HDP İL BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN OTURMA EYLEMİ BİN 209’UNCU GÜNÜNDE DE DEVAM EDİYOR.

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde başlatılan oturma eylemi bin 209’uncu gününde de devam ediyor.


Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi bin 209’uncu gününde de kararlılıkla sürüyor. Evladı Yusuf’un 2014’te 17 yaşındayken Siirt’in Şirvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa götürüldüğünü kaydeden Nurettin Ödümlü, çocuğuna teslim olması çağrısında bulundu. Ödümlü, “2014’ten beri HDP’liler evladımı kandırıp dağa götürmüşler. 4 yıldır Diyarbakır HDP il binası önünde evladımı bekliyorum. Bu HDP artık yakamızdan düşsün kendi evlatlarını ölüme göndersinler. Gariban Kürtlerin evlatları dağa götürüp meclisteki koltukları kazanmaya çalışıyorlar. Biz bunu kabul etmiyoruz, sonuna kadar üzerine gideceğiz. Çocuklarımızın işi dağda yoktur, Türk, Kürt bir farkı yok hepimiz bu bayrağa sahibiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkentte servis şoförleri ve rehberlerine ilk yardım eğitimiÖnceki Haber

Başkentte servis şoförleri ve rehberleri...

“Erciyeste Bir Sevda Masalı: Kerem İle Aslı” sergisi hayran bırakıyorSonraki Haber

“Erciyeste Bir Sevda Masalı: Kerem İle A...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar