160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ahlatta sel nedeniyle kapanan köy yolları ulaşıma açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahlatta sel nedeniyle kapanan köy yolları ulaşıma açıldı
Abone ol
Bitlis’in Ahlat Ilçesine Bağlı Bazı Köy Yollarında şiddetli Sağanak Nedeniyle Oluşan Taş Ve Toprak Birikintileri Temizlenerek Ulaşıma Açıldı.

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı bazı köy yollarında şiddetli sağanak nedeniyle oluşan taş ve toprak birikintileri temizlenerek ulaşıma açıldı.

Ahlat’ın Uludere, Taşharman ve Kuşhane köy yolları sabah saatlerinde etkili olan sağanak dolayısıyla kısa süreliğine ulaşıma kapandı. Ahlat Özel İdaresi’ne bağlı ekipler tarafından sel nedeniyle köy yollarında oluşan taş ve toprak birikintilerini temizlendi. Kısa süreliğine kapanan köy yolları Özel İdare ekiplerinin çalışmalarıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırda bir kadın, evinde kaldığı kişinin müstehcen görüntülerini çekerek 10 milyon istediÖnceki Haber

Diyarbakırda bir kadın, evinde kaldığı k...

Sancaktepe Belediyesi ekipleri, Dünya Temizlik Gününde gönüllülerle el ele verdiSonraki Haber

Sancaktepe Belediyesi ekipleri, Dünya Te...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar