160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ağrıda öğretmenlere eTwinning Eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrıda öğretmenlere eTwinning Eğitimi verildi
Abone ol
Ağrı Il Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından öğretmenlere Yönelik Düzenlenen Etwinning Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik düzenlenen eTwinning Proje Yazma Eğitimi tamamlandı.

Ağrı Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde 3-4 Aralık ve 5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen eğitime toplam 92 öğretmen katıldı. Öğretmenler, etkileşimli atölye çalışmalarıyla eTwinning platformunu detaylı bir şekilde öğrendi ve proje tabanlı öğrenme süreçlerine yönelik bilgi ve becerilerini geliştirdi. Eğitimde, öğretmenlere eTwinning’in sunduğu imkânlar, projelerin eğitimde ve öğrencilerin kişisel gelişimindeki etkileri anlatıldı. Platformun kullanımı, üye kaydı, etkili profil oluşturma ve uluslararası ortaklıklar kurma yöntemleri uygulamalı olarak gösterildi. Ayrıca, öğretmenler TwinSpace yönetimini öğrenerek projelerde etkin iletişim ve iş birliği sağlama yöntemlerini deneyimledi. Öğretmenler, Web 2.0 araçları ve yapay zeka uygulamalarını proje süreçlerine nasıl entegre edebileceklerini keşfetme fırsatı buldu. Eğitimin sonunda düzenlenen Quizizz bilgi yarışmasını kazanan öğretmenler ödüllendirildi.

Katılımcılara katılım belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından takdim edildi. Kökrek, yaptığı konuşmada, eTwinning platformunun öğretmenlerin ve öğrencilerin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, "eTwinning, uluslararası bir proje platformu olarak geleceğin eğitim anlayışını şekillendiren güçlü bir araçtır. Öğretmenlerimiz, bu platform sayesinde mesleki gelişimlerini desteklerken, öğrencilerimiz de dijital becerilerden kültürel farkındalığa kadar pek çok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor." dedi.

eTwinning’in yanı sıra Erasmus+ ve TÜBİTAK gibi projelerle de aktif olmanın önemini vurgulayan Kökrek, bu tür çalışmaların öğretmenlerin ve öğrencilerin ufkunu genişlettiğini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrıda Türkiye Duman Uygulaması kapsamında denetim: 4 bin 375 kişi ve 790 araç sorgulandıÖnceki Haber

Ağrıda Türkiye Duman Uygulaması kapsamın...

Recep Uçar: Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorumSonraki Haber

Recep Uçar: Oyuncularımı yürekten tebrik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar