160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Kadın Futbol Takımı, 2. Lige hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Kadın Futbol Takımı, 2. Lige hazırlanıyor
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde Mücadele Edecek Olan Ağrı Aile Ve Sosyal Politikalar Gençlik Ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumu’nda ter döken futbolcuların moral ve motivasyonunun oldukça yüksek olduğu gözlendi. Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Kadın Futbol Kulübü Teknik Direktörü Önder Tunay yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Futbolcularımızın hedefi ligde başarılı olmak. Bu doğrultuda yoğun bir tempoda antrenmanlara devam ediyoruz." dedi.

Kulüp Başkanı Ahmet Yılmaz ise, kadroya güç katacak 4 yeni transferin olduğunu ifade etti. Yılmaz, "Takımımıza katılacak yeni oyuncularımızla birlikte daha güçlü bir kadroya sahip olacağız. Hedefimiz, Ağrı’mızı en iyi şekilde temsil etmek ve ligde üst sıralarda yer almak" şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ferdi Kadıoğlunun 11 çıktığı maçta Palmer yıldızlaştıÖnceki Haber

Ferdi Kadıoğlunun 11 çıktığı maçta Palme...

Göztepeli futbolcu Soletin sağlık durumuyla ilgili açıklamaSonraki Haber

Göztepeli futbolcu Soletin sağlık durumu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar