160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AFADa ait termosifonları çaldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFADa ait termosifonları çaldılar
Abone ol
Zanlıların Ikametinde Yapılan Aramalarda Bulunan çalıntı Termosifonlara El Konuldu

Malatya’da, kurum aşamasındaki konteyner kent için getirilen AFAD’a ait 39 termosifonu çaldıkları belirlenen 2 zanlı gözaltına alındı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Elemendik mevkiinde meydana gelen olayda, bölgeye kurulması planlanan konteyner kent için çok sayıda termosifon getirildi. Konteyner kent kurulum aşamasında olduğu için beklemeye alınan termosifonların bir bölümünün yerinde olmadığını fark eden görevliler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri 39 adet termosifonun çalındığını belirlerken, olayı gerçekleştirdikleri değerlendirilen S.Y. ile M.Y.T. gözaltına alındı. Zanlıların ikametinde yapılan aramalarda bulunan çalıntı termosifonlara el konuldu.

Zanlıların polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaris Belediyesinden temizlik seferberliğiÖnceki Haber

Marmaris Belediyesinden temizlik seferbe...

Sarıgölde Scores in Kahoot yarışması yapıldıSonraki Haber

Sarıgölde Scores in Kahoot yarışması yap...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar