160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AFAD personeline eğitimde yüzde 20 indirim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFAD personeline eğitimde yüzde 20 indirim
Abone ol
Sivas Il Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü Ile özel Sivas Pusula Akşam Lisesi Arasında, Sektör çalışanlarına Ve Yakınlarına Eğitimde Kolaylık Sağlamak Amacıyla Bir Iş Birliği Protokolü Imzalandı.

Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Özel Sivas Pusula Akşam Lisesi arasında, kurum çalışanlarına ve yakınlarına eğitimde kolaylık sağlamak amacıyla bir iş birliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol neticesinde, AFAD personelleri ve yakınları, Özel Sivas Pusula Akşam Lisesi’nde eğitim almak istediklerinde yüzde 20 oranında indirimden yararlanabilecekler. Bu sayede kurum çalışanları ve aileleri, eğitim hayatlarına daha kolay bir şekilde devam etme fırsatı bulacaklar.

Özel Pusula Akşam Lisesi Müdür Yardımcısı Seçil Üngör, yaptığı açıklamada, bu iş birliğinin hem kurum çalışanlarına hem de eğitim kurumuna önemli katkıları olacağını belirtti. Üngör, "Bu protokol sayesinde AFAD personellerinin çocukları ve yakınlarının çocukları, eğitim hayatlarına daha kolay bir şekilde devam edebilecekler. Protokol ile sağlanan indirimden; lise eğitiminden tasdikname ile ayrılmış, açık öğretim lisesine kayıtlı, ortaokuldan sonra liseye hiç başlamamış, herhangi bir sebeple eğitimine devam etmemiş, en az iki kere sınıf tekrarı yapmış ve 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri faydalanabilecek. İndirim kampanyası 01 Haziran 2025 tarihine kadar sürecek" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Panasonic Electric Works Türkiye, Karre 55i kullanıcıları ile buluşturduÖnceki Haber

Panasonic Electric Works Türkiye, Karre...

Sivasta 121 bin öğrenci ders başı yaptıSonraki Haber

Sivasta 121 bin öğrenci ders başı yaptı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar