160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ADÜ Hastanesi Başhekimi Bozbaştan MR cihazı açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADÜ Hastanesi Başhekimi Bozbaştan MR cihazı açıklaması
Abone ol
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (ADÜ) UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. GÜLNUR TAŞÇI BOZBAŞ, MR ÜNİTESİNDE YAŞANAN TALİHSİZ BİR KAZA DOLAYISIYLA MR CİHAZININ YAKLAŞIK 10 GÜN BOYUNCA HİZMET VERMEYECEĞİNİ AÇIKLADI.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, MR ünitesinde yaşanan talihsiz bir kaza dolayısıyla MR cihazının yaklaşık 10 gün boyunca hizmet vermeyeceğini açıkladı.



Stajyer öğrencilerin eğitimi sırasında gerçekleşen bir kaza sonucu MR cihazında hasar meydana geldiğini belirten Doç. Dr. Bozbaş, “Hastanemizde talihsiz bir kaza meydana geldi. Eğitim gören bir stajer öğrencimizin bir anlık dalgınlığı neticesinde MR cihazımızda manyetik bir hasar oluştu. Olayın hemen ardından hem gerekli inceleme sürecini hem de MR cihazımızın yaklaşık on gün süreceğini tahmin ettiğimiz onarım sürecini başlattık. Diğer taraftan ikinci MR cihazımızın yine yaklaşık on gün süreceğini tahmin ettiğimiz kurulumu da devam etmektedir. Sorun çözülene kadar MR çekiminde yaşanacak gecikmeler nedeniyle hastalarımızdan özür diliyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ölümüne eğlence Önceki Haber

Ölümüne eğlence

KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu Sonraki Haber

KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar