160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ADÜ Eğitim Fakültesi, Pedagoji Vokoloji Seminerinde Prof. Dr. Denizoğlunu konuk etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADÜ Eğitim Fakültesi, Pedagoji Vokoloji Seminerinde Prof. Dr. Denizoğlunu konuk etti
Abone ol
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (ADÜ) EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘ŞARKI SÖYLEMENİN BİLİMSEL TEMELLERİ: PEDAGOJİ VOKOLOJİ’ SEMİNERİ ATATÜRK KONGRE MERKEZİ MAGNESİA SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİ.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ‘Şarkı Söylemenin Bilimsel Temelleri: Pedagoji Vokoloji’ Semineri Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda gerçekleşti.



Seminere, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Topoğlu ile akademik ve idari personelle birlikte pek çok öğrenci katılım gösterdi. Seminerin konuşmacısı Dokuz Eylül Üniversitesi Şan Anasanat Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlter Denizoğlu, şan terapisi, ses terapisi ile ilgili araştırmalar ve bunların geliştirilmesi konularında bilgi verdi.



Sahne sanatlarında önemli bir boşluk olan, profesyonel ses icracılarının mesleki sorunlarının çözümü için gerekli ‘sanat hekimliği’ üzerine yaptığı çalışmaları katılımcılara aktaran Prof. Dr. İlter Denizoğlu, sahne sanatını icra edenler için şan dersinin önemini vurguladı.



Seminer, soru-cevap bölümünün ardından katkılarından dolayı Prof. Dr. İlter Denizoğlu’na teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başak Cengizin katilinden ‘hakaret şikayeti Önceki Haber

Başak Cengizin katilinden ‘hakaret şikay...

Havran Kocadağda çiftçi hayrı yoğun ilgi gördü Sonraki Haber

Havran Kocadağda çiftçi hayrı yoğun ilgi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar