160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adapazarı hatıralarını ve tecrübelerini sevenleriyle paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adapazarı hatıralarını ve tecrübelerini sevenleriyle paylaştı
Abone ol
ADAPAZARI BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN AYNALIKAVAK SOHBETLERİNDE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VALİ-MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ ÖZDEMİR ÇAKACAK, HATIRALARINI VE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI.

Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği Aynalıkavak Sohbetlerinde İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak, tecrübelerini paylaştı.


Sevilen programlar arasında yerini alan Aynalıkavak Sohbetlerinde onur konuğu, Van, Uşak, Mersin, Kırşehir ve Eskişehir Valiliği görevlerinde bulunan İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak oldu. Vali Çakacak, Adapazarı hatıralarını ve tecrübelerini sevenleriyle paylaştı.



"Kimse kimseden üstün değildir"


Vali Özdemir Çakacak, "Makam sahibi olabiliriz ancak bulunduğumuz makamın sadece amiriyiz. Vatandaşımızın yanında herhangi bir üstünlüğümüz hiç olmadı, olamaz. Kendi ailemize nasıl davranıyorsak milletimize de aynı hatta daha güzel davranmalıyız. İnancımız gereği kimse kimseden üstün değildir ve üstünlük ancak takva sahibi olmaktır" dedi.


Öte yandan programa, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, belediye meclis üyeleri, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, mahalle muhtarları katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönende yangın: 1 ölüÖnceki Haber

Gönende yangın: 1 ölü

Özel çocuklar için yavru köpeklere kulübeSonraki Haber

Özel çocuklar için yavru köpeklere kulüb...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar