160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adana’da yılbaşı akşamına özel ”hindi kebabı” satılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana’da yılbaşı akşamına özel ”hindi kebabı” satılacak
Abone ol
Adana'da bir işletme, hindi etinden yapılan kebabı yılbaşı akşamında müşterilerin beğenisine sunacak.

Adana'da bir işletme, hindi etinden yapılan kebabı yılbaşı akşamında müşterilerin beğenisine sunacak.

Merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki kebapçı, yeni yıl öncesinde ağırlayacağı müşterileri için hindi etinden kebap yaptı.

Sarımsak, mantar, baharat, zencefil ve maydanozla yoğrulan et, mangalda pişirildikten sonra yılbaşı akşamında farklı tatlar arayanlar için servis edilecek.

İşletme sahibi İsmail Çalıkıran, AA muhabirine, yılbaşında hindi eti yemek isteyenlerden yoğun talep aldıklarını söyledi.

Diyetisyenlerle görüşüp özel tarif hazırladıklarını belirten Çalıkıran, "İsteyen müşterilerimize yılbaşına özel hindi kebabı servis edeceğiz.

Deneyip beğenenler var. Farklı lezzetleri müşterilerle buluşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Tarifin tadına bakan müşterilerden Songül Çelik, ilk defa denediği hindi kebabını beğendiğini dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde Valisi Cahit Çelikten Yeni Yıl Mesajı Önceki Haber

Niğde Valisi Cahit Çelikten Yeni Yıl Mes...

‘Cumhuriyet Anne 2023ün son gününde hayatını kaybetti Sonraki Haber

‘Cumhuriyet Anne 2023ün son gününde haya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar