160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adanada piyasaya 4 milyon 500 bin TL sahte altın süren şebekeye operasyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada piyasaya 4 milyon 500 bin TL sahte altın süren şebekeye operasyon
Abone ol
Adana’da Piyasaya 4 Milyon 500 Bin Tl Değerinde Sahte Altın Süren Ve Engelli Raporu çıkarma Vaadiyle Ve Mit Mensubu Olarak Tanıtıp Dolandırıcılık Yapan 13 şüpheliye Yönelik Operasyon Yapıldı. Operasyonda çok Sayıda Kişi Yakalandı.

Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL değerinde sahte altın süren, kendilerini engelli raporu çıkarma vaadiyle ve MİT mensubu olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 13 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, yaptığı 3 farklı çalışma neticesinde piyasaya 4 milyon 500 bin TL düşük ayarlı sahte altın süren 10 kişi, 20 kişiyi engelli raporu çıkarma vaadiyle dolandırılan 2 kişi ve kendini MİT mensubu olarak tanıtan 1 kişiyi tespit etti.

Savcılık kararıyla tespit edilen 13 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. Ekipler şafak vakti söz konusu şüphelilerin evlerine baskın düzenlendi. Baskında yakalanan şüpheliler Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin merkezli 2 ilde tefeci ve dolandırıcılara şafak operasyonu: 13 gözaltı kararıÖnceki Haber

Mersin merkezli 2 ilde tefeci ve dolandı...

Adana’da 3 ayrı dolandırıcılık soruşturmasında 13 şüpheli hakkında gözaltı kararıSonraki Haber

Adana’da 3 ayrı dolandırıcılık soruşturm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar