160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adanada öldürülen anne ve kızının katili 3 yıldır yakalanamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada öldürülen anne ve kızının katili 3 yıldır yakalanamadı
Abone ol
Olayın Gerçekleştiği Apartman

Adana’da kardeşinin karısı ile onun annesini yemek masasında iki çocuğunun gözleri önünden başlarından vurarak öldüren şüpheli olaydan 3 yıl geçmesine rağmen yakalanamadı.

Olay, 31 Ocak 2022’de Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’nde bir apartmanın 1. katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Abdurrahman A. kardeşiyle evli olan Hüda Gün (39) ile annesi Naima Gün’ün (70) birlikte yaşadığı eve geldi. Abdurrahman A., burada Hüda ile annesi Naime’yi yemek yerken 2 çocuğunun yanında başlarından vurarak öldürdü. Şüpheli olay dan sonra kaçarak izini kaybettirdi.

"3 yıl geçti katil hala yakalanamadı"

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2 kadının katili Abdurrahman A.’yı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı ancak aradan geçen 3 yıla rağmen bir sonuca ulaşılamadı. Şüphelinin İstanbul’a gittiğinin belirlendiği ancak izini kaybettirip sırra kıdem bastığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Pehlivandan personele zam müjdesiÖnceki Haber

Başkan Pehlivandan personele zam müjdesi

Kayserispor PFDKya sevkedildiSonraki Haber

Kayserispor PFDKya sevkedildi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar