160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adana’da koruyucu ailelere farkındalık eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana’da koruyucu ailelere farkındalık eğitimi verildi
Abone ol
Adana'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumlarda devlet korumasında bulunan çocuklara yuvalarını açan ailelere, farkındalık eğitimi verildi.

Adana'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumlarda devlet korumasında bulunan çocuklara yuvalarını açan ailelere, farkındalık eğitimi verildi.

İl Müdürü Nevzat Özer, Çukurova Kalkınma Ajansı Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Adana'nın koruyucu aile sayısıyla 5'inci sırada yer aldığını belirtti.

Koruyucu aile olmanın önemine dikkat çeken Özer, şunları kaydetti:

"Koruyucu aile olmak bir kalp hareketidir. Koruyucu ailelerimize devletin gülen yüzü, şefkat eli oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Çağımızın çocuğunun dikkatini cezbedecek ve dağıtacak bir sürü uyarıcı var.

Büyük bir sanal otobandalar ve bu sanal otobanda birilerine neredeyse çarpmamaları imkansız gibi.

Çocuklarımızın dikkatini çekmek zorundayız ve bize emanet olan çocuklarımızın uzun süre ekrana maruz kalmasına izin vermemeliyiz."

Düzenlenen etkinlik kapsamında koruyucu ailelere alanında uzman eğitimciler tarafından sunum yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polonya Başbakanı Morawiecki: Şahsen ölüm cezasının geri getirilmesinden yanayımÖnceki Haber

Polonya Başbakanı Morawiecki: Şahsen ölü...

Almanyada camiye çirkin saldırıSonraki Haber

Almanyada camiye çirkin saldırı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar