
Adana’nın Seyhan ilçesinde bir güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Adana’nın Seyhan ilçesinde bir güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kimliği belirsiz saldırganları polise ihbar edenlere iş yeri sahibi tarafından 300 bin TL ödül verileceği açıklandı.
Olay, Seyhan’a bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde bulunan bir güzellik merkezinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar iş yerinin önüne gelerek tabancayla ateş açtı.
Güvenlik kamerası kayıtlarında, saldırganlardan birinin ateş ettiği, diğer bir kişinin ise o anları cep telefonuyla kayda aldığı görüldü.
Saldırı sonrası şüpheliler olay yerinden hızla kaçarak izlerini kaybettirdi.
Olayın ardından iş yeri sahibi E.B., sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırganların yakalanmasını sağlayacak bilgiyle polise ihbarda bulunan kişiye 300 bin TL ödül vereceğini duyurdu.
Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Mahalle sakinleri olaydan duydukları endişeyi dile getirirken, saldırının nedeni henüz netlik kazanmadı.
Yetkililer, vatandaşlardan şüpheli durumları polise bildirmeleri çağrısında bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın