160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adanada ayrılık dehşeti: Sevgilisini öldürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada ayrılık dehşeti: Sevgilisini öldürdü
Abone ol
Adana’da Ayrılık Kararı Nedeniyle çıkan Tartışma Kanlı Bitti. Bir Kişi, Görüşmek Için Gittiği Apartman Girişinde Sevgilisini Tabancayla Vurup öldürdü, Ardından Aynı Silahla Intihar Girişiminde Bulundu.

Adana’da ayrılık kararı nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. Bir kişi, görüşmek için gittiği apartman girişinde sevgilisini tabancayla vurup öldürdü, ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Olay, saat 22.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Tuğrul K. (43), ayrılmak isteyen sevgilisi Ebru Kılıç’ı (34) konuşmak için evinin önüne çağırdı. Apartman girişinde barışma talebinin reddedilmesi üzerine Tuğrul K., tabancasını çıkarıp Kılıç’ı başından vurdu. Daha sonra silahı kendi başına dayayıp tetiğe bastı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Ebru Kılıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı Tuğrul K. ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Kılıç’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir depremi sonrası Manisada kriz yönetimi devrede Önceki Haber

Balıkesir depremi sonrası Manisada kriz...

Zeytinburnunda tramvay yoluna giren araç, raylarda sıkıştı Sonraki Haber

Zeytinburnunda tramvay yoluna giren araç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar